Het laatste trucknieuws, rechtstreeks van de snelweg.

dinsdag 22 mei 2018

Partijen tekenen voor versterking IJsselmeergebied

Partijen tekenen voor versterking IJsselmeergebied
Het IJsselmeer is een icoon van de Nederlandse waterwerken en ook van onschatbare waarde voor recreatie, onze natuur en de economie. Om dit belang te onderschrijven heeft minister Van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) vandaag namens het kabinet samen met 60 belanghebbenden de Agenda IJsselmeer 2050 getekend. Hierin staat hoe het IJsselmeergebied wordt klaargestoomd voor de toekomst en hoe betrokken overheden en organisaties daarin thema's als waterveiligheid, natuur, cultureel erfgoed, recreatie, scheepvaart en economie samen oppakken.
Lees verder

Benoeming hoofddirecteur Financiƫn, Management en Control bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
Drs. H.J. (Hillie) Beentjes wordt hoofddirecteur FinanciĆ«n, Management en Control bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. De ministerraad heeft ingestemd met de voordracht op voorstel van minister Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De benoeming gaat in op 1 augustus 2018.
Lees verder

Brede kabinetsdelegatie op handelsmissie naar India
Minister-president Rutte, minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit Carola Schouten, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Sigrid Kaag, minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen en minister voor Medische Zorg en Sport Bruno Bruins reizen tussen 23 en 25 mei naar India voor een werkbezoek en handelsmissie. De handelsmissie - met in totaal 131 bedrijven - staat onder aanvoering van zakelijk missieleider Hans de Boer van VNO-NCW.
Lees verder